Skip to main content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

STRUBE/REPETE

14. april 2018 klokken 18:00 - 22:00

139DKK

“Hyggeligt, musikalsk – og skide skægt!”

I aften venter jer et underholdende show med Henrik Strube, når han sammen med én af landets bedste keyboardspillere, Pete Repete, runder Bryghuset på deres fælles turné. Glæd jer til Strubes sans for humor, sprog og historier.

Strube har i 40 år været en markant frontfigur på den danske musikscene. Som guitarist og komponist var han med til at gøre Røde Mor til et af landets topnavne og som sangskriver og solist toppede hans Billy Cross-producerede albums 80’ernes hitlister. Hittet ”Hold om mig” er nok Strubes største hit, ikke bare i Danmark, men i hele Norden.

“Det var en fantastisk koncert fyldt med humor, alvor, glæde. Henrik er en storartet fortæller, sangskriver og musiker. Pete tryllebandt os med fantastisk spil på tangenterne. Tilsammen leverede de en uforglemmelig aften til os alle sammen.”

“Poetiske sange og underholdende indslag. Barokke og ustyrligt humoristiske fortællinger. Det er uforligneligt! Det er sjovt! Det er livsbekræftende og fyldt med indhold fra det levede liv!”

Pris

139.-. Entré for musik betales ved ankomst.

Reserver bord

Vi reserverer bord til spisende gæster. Reserver bord via hjemmesiden eller 26 16 70 46. Sommergrillen tændes, medmindre vejret er meget dårligt. Du kan vælge grillbuffet med både kød, fisk og salater (189.-) eller retter fra menukortet. Buffet 18-20. Musikken starter 20.30.

Uden middag

Hvis ikke du ønsker at spise på Bryghuset, er du velkommen efter 20.00. Musikken starter 20.30.

Vi kan ikke garantere plads ved et bord.

Detaljer

Dato:
14. april 2018
Tidspunkt:
18:00 - 22:00
Pris:
139DKK
Begivenhed Kategori:

Sted

Halsnæs Bryghus
Nordre Beddingsvej 35
Hundested, 3390 Danmark
+ Google Maps