Skip to main content

I datapolitik for Halsnæs Bryghus kan du læse, hvordan vi beskytter og bruger de oplysninger, du deler med os. Vi går højt op i at sikre, at dine data er beskyttede, så når vi spørger om dine informationer til identifikations-formål, kan du være sikker på, at dine informationer kun bliver brugt i overensstemmelse med denne datapolitik.

Hvad gør vi med dine informationer
Bryghuset vil aldrig sælge, overføre eller dele dine personlige informationer med tredjepart. Hvis du har nogen spørgsmål angående vores datapolitik, er du altid velkommen til at kontakte os.

Beskyttelse af dine informationer
Vi går højt op i at beskytte vores besøgende og medarbejderes data. Vi indsamler data til:

Nyhedsbrev
Vi indsamler her kun den minimale information (din e-mail) for at kunne sende dig relevante informationer om nyheder, invitationer, tilbud med mere. Du kan til enhver tid afmelde dig fra vores nyhedsbrevsliste. Efter afmelding opbevarer vi ikke informationer om din e-mail længere. Vi benytter MailChimp til udsendelse af vores nyhedsbreve, og du kan læse mere om MailChimps beskyttelse af persondata jævnfør MailChimps Privacy Policy.

Ejerbog for aktionærer
Vi indsamler kun den minimale information (kontaktoplysninger og fødselsdato) for at kunne sikre registrering af Bryghusets ejerkreds.

Medarbejdere
Personfølsomme informationer om medarbejdere er beskyttet i kraft af databehandleraftaler med hhv. Deltaplan og Danløn.

Elektronisk data
Al elektronisk data tilgår Dropbox, som kun kan tilgås af direktionen. Vi har indgået databehandleraftale med ServiceIT, som varetager alt vedr. IT.

Facebook
Vi overholder også den nye persondatalov ’General Data Protection Regulation’ (GDPR) af 25. maj 2018, når vi benytter Facebook til orientering af vores følgere og betalt promotion, da vi ikke anvender vores kontaktlister i kombination med Facebooks data. Læs mere om Facebooks håndtering af GDPR.

SafeTicket
Vi indsamler her kun den nødvendige information for at kunne sælge dig billetter til Bryghusets arrangementer. Der er indgået databehandleraftale med SafeTicket.