Skip to main content

INFORMATION

Vi sender ikke særskilte meddelelser til aktionærer, og opfordrer alle aktionærer til at tilmelde sig vores nyhedsbrev for at følge med i, hvad der sker på Halsnæs Bryghus – også særlige tiltag og arrangementer for aktionærer.

Køb af aktier

Hvis du er interesseret i at blive indehaver af en aktie i Halsnæs Bryghus, er du velkommen til at sende mail med navn, adresse og telefonnummer. Oplysningerne registreres på en liste, som vi formidler videre, hvis vi får henvendelse fra aktionær, som ønsker at sælge.

Bryghuset har i to omgange udbudt aktier, i 2009 og 2014, og der er ikke planer om udvidelse af aktiekapitalen i nærmeste fremtid. Nyheder om en aktieemission vil altid foregå via Halsnæs Bryghus’ nyhedsbrev.

Salg af aktier

Ønsker du at sælge din aktie, er det op til dig at finde en køber. I fald Bryghuset har fået henvendelse fra interesseret køber, formidler vi gerne kontakt mellem sælger og køber.

Når du har fundet en køber udfyldes et overdragelsesbevis.  Overdragelsesbevis samt det aktiebevis, du ønsker at sælge, sendes på mail eller til Halsnæs Bryghus A/S, Nordre Beddingsvej 35, 3390 Hundested

Vi klarer resten og sender nyt bevis til ny ejer.

Hent overdragelsesbevis her.

Aktionærfordele

Som aktionær har du forskellige fordele, se mere her.