Skip to main content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Chief 1 – “Nærmere nær mig”

25. oktober klokken 18:00 - 22:00

225DKK – 464DKK

For første gang i karrieren tager Chief 1 på en akustisk tour med sange fra hans fire albums, samt fortolkninger og andre numre fra hans snart 38-årige bagkatalog. Oplev Chief 1 helt tæt på, barberet ned, helt ind til sjælen. Hør historierne bag et markant og til tider hårdt liv i musikkens tegn. Hør om solstrålerne og om regndråberne, der bliver fortalt og sunget for at inspirere og sende sjælelige energier fra scenen og ind i hjertet på publikum.

Nøgne og stærke versioner af “Alt er godt”, “Tosser”, “En seng af roser”, “Engel“ med flere i versioner, han aldrig har spillet før. Med tilhørende anekdoter og personlige oplevelser. Kort sagt et musikalsk foredrag med en mand, der nærmest har været alle steder, en mand der igennem fire årtier har arbejdet med snart Gud og hver mand i Danmark, – og nu har fundet hjem.

Hør blandt andet om, hvordan han ved et tilfælde, i Aarhus, under en depression, skrev et af 2017’s største verdenshits til Ricky Martin, der gjorde, at han havnede på en rød løber i Las Vegas og endte med 1,5 milliard YouTube visninger og to nomineringer til Latin Grammy Awards.

Hør historien om “Engel“, om hvordan bedstevennen forrådte sig på Lars og hans første kærlighed. Om den mørke og triste nat, hvor beslutningen om at gå solo reddede hans liv. En beslutning som blandt andet endte med Toppen Af Poppen, årets største sommerhit “Alt er godt”, mange koncerter og radiohits. Og nu hans første akustiske nærværskoncert tour…

Med sig tager Chief 1 sin faste musikalske partner igennem 12 år, Heini Corfitz på guitar og kor og Sebastian Groset på keys og kor.

Køb billetter med og uden en to-retters middag her. Middagen serverer vi klokken 18.00, musikken går på klokken 20.30.

Detaljer

Dato:
25. oktober
Tidspunkt:
18:00 - 22:00
Pris:
225DKK – 464DKK
Begivenhed Kategorier:
, ,

Arrangør

Halsnæs Bryghus

Sted

Halsnæs Bryghus
Nordre Beddingsvej 35
Hundested, 3390 Danmark
+ Google Maps