Skip to main content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Line Marianne Duo

06. oktober 2023 klokken 18:00 - 22:00

100DKK – 319DKK

“Line Marianne (med efternavnet Sørensen) nok et nyt navn på plakaten, men også et navn vi bør blive fortrolig med i de kommende år. For kvaliteterne? De står i kø. Line Marianne har dem både som sangskriver, sanger og musiker.” (Ivan Roed, Gaffa, Traveller, 19.03.22)

 

Sangene er yderst langtidsholdbare. Melodierne er også voldsomt filmiske.” (Simon Staun, Fyens Stiftstidende, , Traveller, 28.05.22)

 

Line Marianne formåede med sin koncert at trylle den industrielle vibe på Volume-scenen om til en lun californisk solnedgangssetting. Og så forstår Line Marianne at lave ørehængende omkvæd, som hun demonstrerer på nummeret “Oblivion”.” (Simon Freiesleben & Bitten Kjærgaard, 5 anbefalinger fra UHØRT Festival 2022, 23.08.22)

 

Line Marianne udgav sit anmelderroste solodebutalbum Traveller i februar 2022, hvor hendes karakteristiske vokal særligt er i fokus. I 2021 kom singlerne To The Beach og Oblivion, og i ’22 lagde hun ud med Rain Hammers On – alle tre singler har fået airplay på P4 og P5. De blev forløberne til Line Marianne´s anmelderroste debutalbum Traveller, der udkom i vinteren ´22. Albummet fik blandt andet 4 stjerner i Gaffa og 5 stjerner i Fyens Stifttidende.

Live har hun siden 2021 turneret solo, som duo og med sit band, som består af Jeppe Gram, trommer, Anders Thambo, bas og Simon Krebs, guitar og synth. Hun har bla har stået på plakaten til bl.a. Nashville Nights International Songwriters Festival 2021 og for nylig til UHØRT festival 2022, hvor hun var blandt musikbloggen Undertoner´s 5 koncert anbefalinger. Desuden har hun fra 2020 turneret med Tue West, både som support og som pianist og på vokal i hans band. Line Marianne bevæger sig i en stemningsmættet lyd, hvor kærligheden til organisk retro-sound og store stemmer fra mørket som Nick Cave og Lana Del Rey blander sig med en stemning inspireret af store filmkunstnere som Godard og Lynch. Line Marianne lægger ikke skjul på, at en stor del af hendes inspiration også er hentet i 70’erne og 80’erne. Med sommersinglen To The Beach blev der sendt en hilsen til Jim Morrison og i Rain Hammers On, som udkom 7. januar, gemmer sig en hyldest til Beach Boys’ Good Vibrations. Men sangene er født af samtiden. Hver af dem kommer af et øjebliksbillede i Lines liv. En brudt relation, et familiemedlems demens, den politiske drejning, en søvnløs nat. Små historier, som binder sig til en større fortælling i et billedmættet sprog, som ikke binder sangene til én virkelighed. ”Det er en følelse af frihed for mig at skrive sange. At kunne give følelser et sanseligt udtryk i et sprog som kan gives videre til andre, som forhåbentlig finder deres egen mening i det – det er et kæmpe privilegium”, fortæller Line. Titelnummeret Traveller handler om et nært familiemedlems Alzheimers sygdom. En rejse væk fra verden, som kun kan rejses alene. Stemningen er inspireret af Lynchs filmiske univers, og hans balancer mellem det virkelige og det uvirkelige. Rejsen på albummet er en rejse gennem forskellige kroge af indre mørke, men med hver sang fører den ind i lyset. Med twangende guitarfigurer, Motown-inspirerede trommer og blide klavertemaer, har Line skabt sit eget kort over vejen videre. ”Der er rigtig meget bas, trommer og guitar på albummet. Alle de tre instrumenter har nogle signifikante roller, og det elsker jeg. Det er ikke et jam album, men heller ikke en fuldstændig stramt album. Alle dele har en betydning, så det er et formet album med mange dele, der gentagende taler sammen” I øjeblikket arbejder Line Marianne på hendes andet album, som hun satser på at komme med i vinteren 2023.

Der er billetter både med (319 kroner) og uden (100 kroner) middag. Køb dem her.

Menuen:

Forret: Bagt torskerose med fiskesauce, bagte cherrytomater og hjemmebagt brød

Hovedret: Helstegt oksemørbrad på bund af rodfrugter, selleripuré, timianskartofler toppet med krydderurter og kraftig skysauce.

 

Detaljer

Dato:
06. oktober 2023
Tidspunkt:
18:00 - 22:00
Pris:
100DKK – 319DKK
Begivenhed Kategorier:
, ,

Arrangør

Halsnæs Bryghus

Sted

Halsnæs Bryghus
Nordre Beddingsvej 35
Hundested, 3390 Danmark
+ Google Maps