Skip to main content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

FOREDRAG – Pink Floyd: The Wall

22. februar klokken 19:30 - 22:30

100DKK

Thomas Ulrik Larsen stopper på Halsnæs Bryghus for at formidle et af rockens mesterværker.

Et dobbeltalbum om fremmedgørelse, isolation, fascisme og moderbinding lyder ikke som standardopskriften på et hit-album. Men Pink Floyd fulgte aldrig rockens hitformler, og deres dobbeltalbum fra 1979 blev en næsten ligeså stor succes som ”Dark Side Of The Moon”. Thomas Ulrik Larsens foredrag går både i dybden med “The Wall” som kunstværk og studerer strømninger i engelsk rock, kultur og sindelag.
“The Wall” går atter sin sejrsgang i Østre Gasværk Teaters succesopsætning, og det er nu fjerde generation, som tager Pink Floyd og Roger Waters’ mørke mesterstykke til sig.

Om Thomas Ulrik Larsen:

Thomas Ulrik Larsen er en af Danmarks mest erfarne og efterspurgte musikformidlere. Han er cand. mag i musikvidenskab og pædagogik med speciale i rockmusikanalyse og rockhistorie og er en af landets kapaciteter inden for britisk og amerikansk rock fra især 1970’erne samt dansk rock fra samme periode. Thomas var medvært i DR på P6 Beat i serien ”P6 Beat elsker Pink Floyd”, som er en af seriens største lyttersucceser. Han er i efteråret 2023 engageret som officiel musikformidler på Østre Gasværk Teater i forbindelse med teatrets opsætning af Pink Floyds “The Wall”.

Billet til foredraget koster 100 kroner og kan købes her. Ønsker I at spise først, skal I bestille bord her.

Detaljer

Dato:
22. februar
Tidspunkt:
19:30 - 22:30
Pris:
100DKK
Begivenhed Kategorier:
,

Arrangør

Halsnæs Bryghus

Sted

Halsnæs Bryghus
Nordre Beddingsvej 35
Hundested, 3390 Danmark
+ Google Maps