Skip to main content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Tue West Solo 2023/2024

8. marts klokken 18:00 - 23:00

225DKK – 464DKK

“Et varieret og velkendt bagkatalog ligger som fundament til denne oplevelse i musikalsk nærvær. Sangene, stemmen og de poetiske tekster, krydret med guitarloops, virtuost klaver, historiefortællinger, humor og dybde.”

Ny musik er på vej fra sangskriveren, der igennem 20 år har udgivet 9 studiealbums, en EP og dusinvis af singler. Han har modtaget en Grammy, P3’s talentpris, Statens kunstpris for rytmisk musik og en lang række nomineringer, blandt meget andet. I 2023 har Tue West over 1 million årlige streams på Spotify og mere end 50.000 månedlige lyttere, og nye lyttere finder kontinuerligt vej til hans musik.

Genren er åben, men kan bl.a. defineres som singer/songwriter eller folk/pop/fortæller, og sangene er stadig primært på dansk, mens engelsksprogede sange også er begyndt at sætte sit præg på repertoiret. Gennem årene har udgivelserne været varierede, og det er svært at finde musikere, han kan sammenlignes med. Han opholder sig så at sige på sin egen musikalske platform, samtidig med at han stadig er en bestanddel af 00’ernes store generation af dansksprogede sangskrivere.

Nærværende, poetiske og aktuelle sange om livet er et fast omdrejningspunkt, mens den improviserede tilgang er en stor del af musikerens DNA. Nu med et dynamisk setup med guitaren og pedalerne i fokus og dermed en ekstra bredde i lyd og atmosfære, der går hånd i hånd med det traditionelle håndværk som sangskriver og fortæller.

Vokal, Guitar, Klaver m.m.: Tue West

De seneste år: I efteråret 2021 udkom det 8. studiealbum “Frihed til at være en fange,” der blev færdiggjort i Reykjavik under pandemien. I foråret 2022 var Tue West komponist, multiinstrumentalist og sanger i den anmelderroste teaterkoncert “Sange Ud Af Evigheden,” der blev opført på Kronborg Slot. Koncerten modtog blandt andet 5 hjerter i Politiken, og et album med musikken er nu udgivet. Tidligere medvirkede han også i CV. Jørgensen-teaterkoncerten som multiinstrumentalist og sanger.

Samtidig begyndte ny musik fra flere andre projekter at udkomme, herunder singlen “Hvad tænker Ingrid på” (Eslund/West), som er repræsenteret i den 19. udgave af Højskolesangbogen, samt flere engelsksprogede udgivelser. Nogle af disse udgivelser bliver også til albums, som vil udkomme i den nærmeste fremtid. Derudover er der et islandsk/dansk projekt under opsejling, da han i 2021 allierede sig med Teitur Magnusson og dannede gruppen Supernatural Suburbia.

Man kan købe billetter både med og uden middag.

Med middag: Dørene åbner klokken 17.00, og køkkenet serverer en lækker to-retters menu klokken 18.00.

Uden middag: Dørene åbner klokken 20.00.

Koncerten begynder klokken 20.30.

Menuen:

Lun torske/lakserose med fiskesauce og dild

serveres med hjemmebagt brød

Saltimbocca – (kalvefilet med salvie og serrano)

smørbagte rosenkål og pastinak

rösti kartoffel med salvie flødesauce

 

Der er billetter til salg både med (464,-) og uden middag (225,-) lige her.

Detaljer

Dato:
8. marts
Tidspunkt:
18:00 - 23:00
Pris:
225DKK – 464DKK
Begivenhed Kategorier:
, , , ,

Arrangør

Halsnæs Bryghus

Sted

Halsnæs Bryghus
Nordre Beddingsvej 35
Hundested, 3390 Danmark
+ Google Maps