Skip to main content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Stig Skovlind Trio

27. marts klokken 20:00 - 22:00

120DKK

Stig Skovlind Trio besøger Halsnæs Bryghus onsdag før påske.

Med sine to musikalske virtuoser – Nicolai Levring (guitar + vokal) og Claudia Campagnol (klaver + vokal) omkring sig er sangskriver Stig Skovlind fra Helsingør en sprællende fisk i det unikke, poetiske hav af danske sange, han selv har skabt igennem de seneste 10 år.

Med radiohits som ‘Blå oceaner’ og ‘Jeg skal hilse fra Havana’  samt en perlerække af sange, som hans efterhånden store lokale publikum, kommer og synger med på, fylder han let en aften med varme og iørefaldende sage, krydret med rytmer og tanker fra de varme lande.

2023 har været et særdeles godt år for Stig og Co. Rygterne fra Helsingør og omegn spredes og sender Stig og hans musikere ud over det meste af Sjælland nu. Hillerød, Roskilde, Gilleleje, Espergærde, Esbjerg, Farum, Købehavn, Sakskøbing og nu også Hundested.

Tjek Stigs omfattende sociale medier med diverse rejseeventyr i Caribien / Cuba og musikvideoer fra eksotiske destinationer. En virkelig skattekiste at gå på opdagelse i.

Glæd dig til denne supertrio med en moden og livsklog mand i front, godt båret på vej, af sprudlende og legende musikalsk talent fra allerøverste hylde.

Billetterne koster 120 kroner, og kan købes her. Bestil bord og skriv Stig Skovlind Trio i kommentarfeltet, hvis du ønsker at spise først. Billetter kan også købes i døren på aftenen.

Detaljer

Dato:
27. marts
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
120DKK
Begivenhed Kategorier:
,

Arrangør

Halsnæs Bryghus

Sted

Halsnæs Bryghus
Nordre Beddingsvej 35
Hundested, 3390 Danmark
+ Google Maps