Skip to main content
Indlæser Events

« Alle Events

Event Series Event Series: Mick Øgendahl – BAD BOY (testshow)

Mick Øgendahl – BAD BOY (testshow) UDSOLGT

21. marts klokken 20:00 - 22:00

175DKK
Til efteråret 2024 drager én af Danmarks absolut sjoveste komikere på omfattende danmarksturné med sit nye one man-show: BAD BOY.
Til september 2024 stævner den folkekære komiker igen ud på en maraton-distance med sit nye one man-show: BAD BOY. Gennem sine “I DON‘T GIVE A FUCK”-briller ser Mick Øgendahl på sig selv og den omverden, der svøber sig til ham.
Det nye show skal testes for et live publikum – og det bliver det blandt andet to aftener på Halsnæs Bryghus.
“Mit kommende show skal først og fremmest være sjovt. Det er drevet af nysgerrighed og skepsis. Et mentalt frikvarter, hvor den evige sociale kontrol må vige pladsen for den frie tanke. Noget kan nemlig godt være rigtigt, selvom det er HELT forkert.”
Mick Øgendahl har været en del af toppen i dansk komik i snart 30 år. Han tager publikum med på en rejse, hvor både de store og små spørgsmål bliver vendt. For han forbeholder sig retten til at være forvirret. Så hæng de fine fornemmelser i foyeren og gør dig klar til at vælte rundt i porcelænsbutikken med nationens evige elefant: Mick Øgendahl. Det bliver klumpet og uelegant – men frem for alt SJOVT!
“Jeg glæder mig til at slippe tøjlerne og bare galopere frit. Bare strække ud. Så kan det godt være, at jeg river en bom ned eller to, men sådan må det være. Så er det jo bare op på hesten igen. Det er jo foran publikum, du lever. Sejre og nederlag… Man ved aldrig, hvor det ender. Men hvor er det fedt! Det er jo hele essensen af at optræde.”
Køb billetter til shows’ene her – og bestil bord her, hvis I ønsker at spise først. Skriv gerne Mick Ø. i kommentarfeltet.

Detaljer

Dato:
21. marts
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Series:
Pris:
175DKK
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Halsnæs Bryghus

Sted

Halsnæs Bryghus
Nordre Beddingsvej 35
Hundested, 3390 Danmark
+ Google Maps