Skip to main content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Marie Fjeldsted & band

5. oktober klokken 18:00 - 22:30

160DKK – 399DKK

Det bliver en helt særlig og intim aften når Marie Fjeldsted med hendes fantastiske band bestående af Linus Valdemar (guitar), Sebastian Martin (keys), David Blomquist (bas) og Nicklas Løvén (trommer) indtager scenen. Fjeldsted kan noget helt særligt live – hendes dragende musikalske univers bevæger sig ubesværet mellem det storslåede og atmosfæriske og det intime akustiske rum. Det hele bundet sammen af Fjeldsteds nærvær og tryllebindende stemme, der igen og igen fremhæves for at kravle ind under huden på de fleste.

Marie Fjeldsted har siden debuten som Penny Police imponeret publikum og anmeldere med sit helt særlige greb om popgenren og sin unikke vokal. Anmeldere har draget paralleller til Joni Mitchell, Emilie Torrini og Susanne Sundfør, men alle steder er der enighed om, at Marie er helt sin egen.

”Med rod i genrer som drømmepop og et strejf af elektronisk rock har Fjeldsted skabt et fristed, hvor hun ikke lefler for vores følelser, men bare skaber et rum, hvor alt er okay, lige som det er”, skrev GAFFA i ’23.

Et rum hvor alt er okay, er en rammende beskrivelse af at være i rum med Maries musik. Hendes blændende nærvær kan mærkes i hendes luftige vokal, som trods sin umiddelbare mildhed rummer en kæmpe styrke – som kan mærkes og inviterer med ind i et autentisk og poetisk univers, hvor der er plads til at være både sårbar og stærk.

Marie Fjeldsted udgav sit første album uden aliasset Penny Police i 2023. Albummet med titlen Keep It Alive fik anmelderroserne frem – 5 stjerner i GAFFA, 4 hjerter i Politiken bl.a. – og placerede hende på flere lister over årets bedste udgivelser i 2023 samt i Top 10 over mest spillede sange på P6 Beat.

Vi serverer en to-retters menu klokken 18.00 (399 kroner). Hvis man kun vil nyde musikken koster en billet 180 kroner. Koncerten går i gang 20.30, og man kan komme ind (hvis man ikke skal spise) fra klokken 20.00. Billetter købes her.

Detaljer

Dato:
5. oktober
Tidspunkt:
18:00 - 22:30
Pris:
160DKK – 399DKK
Begivenhed Kategorier:
, , ,

Arrangør

Halsnæs Bryghus

Sted

Halsnæs Bryghus
Nordre Beddingsvej 35
Hundested, 3390 Danmark
+ Google Maps