Skip to main content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Koncert med Ivan Pedersen og Nanna Larsen

18. oktober klokken 18:00 - 22:30

250DKK – 469DKK

En sand legende i musikbranchen med op imod en million solgte albums i Danmark, albumudgivelser i mere end 40 lande, otte Grammynomineringer, og placeringer på den Amerikanske Hot 100 Billboard Chart, møder en kvindelig singer-songwriter, med tre selvskrevne solo-albums bag sig, og flere hits på Japans Billboard Chart som topliner.

Hvad har så dette ”Boomer-tilfælde” og denne Generation X’er til fælles? Vel bare en fælles forkærlighed for amerikansk sangskriver-tradition, folki’sh pop, country og noget så gammeldags som hang til den gode melodi. Nanna joinede Ivans band på hans 50 års jubilæumstur.

Første single ”On The Other Side of Us”, sang vokalduoen livepremiere I TV2´s Go’morgen Danmark, og næste single “Fortunate” har ligget over 20 uger i A-rotation på P5. Her følger tredje sang fra albummet, nemlig singlen: “Elephant In The Room”

Der er nemlig vokset godt et par håndfulde sange ud af samarbejdet, som er blevet til albummet: Fortunate, der netop er udgivet og har opnået status af Ugens album på DR.

Sangerne og komponisterne stiller op – live – på indspilningerne, i en tæt, vellydende nærmest ”underproduceret”, akustisk kvartetform, der lader vokaler og tekst stå sitrende og nærværende klart. Det er det samme udtryk, man vil møde duoen i ude på landets livescener, dette efterår.

Som genrebetegnelse ville man kalde dette for ”Melodisk Americana”, populært introduceret på Plant/Krause albummet, Raising Sands, eller hos duoen The Civil Wars. På ”Fortunate- albummet” alligevel med en underliggende, afdæmpet, ”nordisk tonalitet”.

To køn, to voksne modpoler, spiller hinanden og kompositionerne bedre og skaber nærværende tekster, om et levet voksenlivs kraftfelt af tab og taknemmelighed, en – og tosomhed og tvivlens dilemmaer.

 

Publikum udtaler:

“Hun er fantastisk. Jeg ku´ sidde en uge og høre på den kvinde” – Lena Nystrøm.

“Han er fantastisk, synger så godt, så indlevet og med nerve.” – Anita B. Sørensen.

Vi sælger billetter både med og uden en to retters-menu. Menuen serveres klokken 18.00 og musikken går på klokken 20.30.

Detaljer

Dato:
18. oktober
Tidspunkt:
18:00 - 22:30
Pris:
250DKK – 469DKK
Begivenhed Kategorier:
, ,

Arrangør

Halsnæs Bryghus

Sted

Halsnæs Bryghus
Nordre Beddingsvej 35
Hundested, 3390 Danmark
+ Google Maps