Skip to main content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Halfdanskerne

21. april 2023 klokken 18:00 - 22:00

199DKK – 398DKK

I 1973 indspillede Benny Andersen og Povl Dissing det legendariske album Svantes viser, baseret på bogen af samme navn. Det fejrer HALFDANSKERNE ved at tage landet rundt i hele jubilæumsåret med deres egen live-version af dansk visemusiks vigtigste udgivelse.

Mads Westfall (guitar og sang), Lars Grand (harmonika og sang) og Rasmus Vennevold (kontrabas) har siden 2008 optrådt med gennemarbejdede, spektakulære og energiske fortolkninger af danske digteres sange, og udgivet fem albums. Populariteten nåede nye højder i 2015 med deres 100 års hyldestshow til Halfdan Rasmussen, og siden har der været fulde huse og stående ovationer ved deres mange koncerter.

HALFDANSKERNE består af tre karismatiske og meget forskellige karakterer, som tilsammen udgør en yderst underholdende enhed. Trioen er med deres nærvær, musikalitet og humor de helt rigtige til at markere 50-året for Svantes viser. De tager udgangspunkt i det originale værk, og formidler samtlige sange med dyb respekt og masser af fornyelse.

Det bliver en uforglemmelig koncert-oplevelse, når Danmarks bedste viseorkester i 2023 spiller Svantes viser. Bestil med det samme.

“…at opleve mine egne sange i en opdateret, forynget fremførelse var formidabelt, så jeg må på det bestemteste anbefale alle at engagere Halfdanskerne til en live-koncert…”

Benny Andersen, 2010

Der kan købes billetter med en lækker to-retters menu (serveres klokken 18.00) og music only (20.30).

Menu:

Forret: Ovnbagt torsk med krydderurtesauce og hjemmebagt brød.

Hovedret: Farseret supreme kyllingebryst med pestofars- kartoffelroulade-grøntsagssauté

og estragonsauce.

 

Billetter kan købes lige her.

Detaljer

Dato:
21. april 2023
Tidspunkt:
18:00 - 22:00
Pris:
199DKK – 398DKK
Begivenhed Kategorier:
, , ,

Arrangør

Halsnæs Bryghus

Sted

Halsnæs Bryghus
Nordre Beddingsvej 35
Hundested, 3390 Danmark
+ Google Maps