I forhold til almindelig omgang med hinanden, henviser vi til myndighedernes generelle retningslinjer, som I kan se nederst på siden. Helt specifikt har vi ændret følgende på Halsnæs Bryghus for at stoppe smitte med Covid-19:
- Personalet arbejder under skærpede krav til hygiejne
- Der er håndsprit tilgængeligt flere steder i lokalerne
- Vi har skærpede rengøringsprocedurer
- Håndtag og flader sprittes af jævnligt
- Alle hold gæster sættes med mindst en meter til næste ‘hold’
- Vi accepterer grupper på maksimum 10 gæster
- Vi bænker alle gæster for at fordele dem bedst muligt i lokalet
- Vi opfordrer alle til at reservere bord på forhånd
- Bolværket (vores ekstra lokale) klargøres hver dag, så gæster der ønsker ekstra afstand, kan sidde der – alle er velkomne til at bede om det
- Salt og peber findes i engangsbreve på bordene
- Krukker med bestik er afløst af bestik, der lægges til den enkelte gæst
- Menukort kasseres efter første brug
- Menu-, øl- og drikkekort er tilgængelige på telefonen her
- Det er ikke tilladt at tage plads i baren