TAVLEN

Nyd en ret fra vores faste menukort eller vælg fra Tavlen, som byder på frokostretter og typisk en varm ret til aften.
Menukortet følger de fire sæsoner, og Tavlen sammensættes efter dagens råvarer og kokkens humør.

MENUKORT

SORTSILDEN

69,-

Sildefilet marineret med vores porter, “Vådbinderen”.
Serveres med rugbrød.

FISKEFRIKADELLEN

79,-

3 smørstegte deller med hjemmerørt remoulade.
Serveres med rugbrød.

REJEMADEN

129,-

200 g rejer med hjemmerørt mayonaise og citron.
Anrettet på ciabattabrød.

RØDSPÆTTEFILETEN

109,-

2-3 smørstegte rødspættefileter. Syrlig vinterråkost og remoulade.
Serveres med rugbrød.

FISKESUPPEN

129,-

Cremet suppe m/ingefær, kokosmælk og chili.
Store tigerrejer vendt i sød chilisauce og hvidvinsdampet spætte.
Serveres med brød.

FISKEN

119,-

Fersk laks marineret med soya og ingefær. Røde perleløg og dild.
Serveres med brød.

BURGEREN

139,-

250 g hakket okse, mediumstegt. Ost, bacon og løgkompot.
Stegte kartofler med dip.

KARTOFLERNE

29,-

Stegte kartofler med dip.

TIL BØRNENE

79,-

Hjemmelavede frikadeller, smørstegt spætte eller fiskedeller.
Serveres med brød og hyggegrønt. Alt ligger hver for sig.
Med stegte kartofler + 10 kroner.

NACHOS

99,-

På øltavlen har vi diverse snacks til øllet,
fx majschips med smeltet cheddar, tomatsalsa,
creme fraiche, guacamole og jalapenos.
Reservér bord