TAVLEN

Nyd en ret fra vores faste menukort eller vælg fra Tavlen, som byder på frokostretter og typisk en varm ret til aften.
Menukortet følger de fire sæsoner, og Tavlen sammensættes efter dagens råvarer og kokkens humør.

MENUKORT

Forår 2018

SORTSILDEN

69,-

Sildefilet marineret med vores porter, “Vådbinderen”.
Serveres med rugbrød.

FISKEFRIKADELLEN

79,-

3 smørstegte deller med hjemmerørt remoulade.
Serveres med rugbrød.

REJEMADEN

129,-

200 g rejer med hjemmerørt mayonaise og citron.
Anrettet på ciabattabrød.

RØDSPÆTTEFILETEN

109,-

2-3 smørstegte rødspættefileter. Grønne asparges og kapersvinaigrette.
Serveres med rugbrød.

FISKESUPPEN

129,-

Cremet suppe med ingefær kokosmælk, chili. Tigerrejer og dampet spætte.
Serveres med brød.

FISKEN

119,-

Røget hellefisk i skiver med kold yoghurt og dildolie.
Serveres med brød.

BURGEREN

139,-

250 g hakket okse, mediumstegt. Ost, bacon og løgkompot.
Stegte kartofler med dip.

KARTOFLERNE

29,-

Stegte kartofler med dip.

DUNSEN TIL BØRN

79,-

Hjemmelavede frikadeller med brød og hyggegrønt.
Alt ligger hver for sig. Med stegte kartofler + 10 kroner.

SPÆTTEN TIL BØRN

79,-

Smørstegt spætte med brød og hyggegrønt.
Alt ligger hver for sig. Med stegte kartofler + 10 kroner.

NACHOS

99,-

På øltavlen har vi diverse snacks til øllet,
fx majschips med smeltet cheddar, tomatsalsa,
creme fraiche, guacamole og jalapenos.
Reservér bord