TAVLEN

Nyd en ret fra vores faste menukort eller vælg fra Tavlen, som byder på frokostretter og typisk en varm ret til aften.
Menukortet følger de fire sæsoner, og Tavlen sammensættes efter dagens råvarer og kokkens humør.

MENUKORT

SORTSILDEN

69,-

Sildefilet marineret med vores porter, “Vådbinderen”.
Serveres med rugbrød.

FISKEFRIKADELLERNE

89,-

Tre smørstegte deller med hjemmerørt remoulade.
Serveres med rugbrød.

REJEMADEN

139,-

200 g rejer med hjemmerørt mayonaise og citron.
Anrettet på ciabattabrød.

STJERNESKUDDET

149,-

Den helt klassiske med håndpillede
rejer

HØNSESALATEN

89,-

Hjemmelavet med bacon, æble
og vindruer

RØDSPÆTTEFILETERNE

119,-

Tre smørstegte rødspættefileter med sommersalat og remoulade.
Serveres med rugbrød.

FISKESUPPEN

129,-

Cremet suppe m/ingefær, kokosmælk og chili.
Store tigerrejer vendt i sød chilisauce og hvidvinsdampet spætte.
Serveres med brød.

PARISERBØFFEN

139,-

Med æggeblomme, løg, rødbede,
pickles og peberrod

BURGEREN

139,-

250 g hakket okse, mediumstegt. Ost, bacon og løgkompot.
Stegte kartofler med dip.

STÆRK OST

79,-

Med sky, løg og rom

KARTOFLERNE

39,-

Stegte kartofler med dip.

TIL BØRNENE

79,-

Hjemmelavede frikadeller, smørstegt spætte eller fiskedeller.
Serveres med brød og hyggegrønt. Alt ligger hver for sig.
Med stegte kartofler + 10 kroner.
Reservér bord