Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sidetrackers

28. februar klokken 18:00 - 22:00

110DKK - 299DKK

Begivenhed Navigation

Sidetrackers er lyden af slideguitar, Hammondorgel, rock’n’roll-piano og trommer. Trioen byder på både egne kompositioner og udvalgte bluesklassikere. De er ikke bange for indimellem at gå til kanten af konventionerne og syre ud med wah-wah-pedalen i sving eller kaste sig ud i et melodisk instrumentalnummer.

Den 29. april udkom debutalbummet “Live in the Studio”. Som navnet antyder, er det musikken indspillet live – råt for usødet. Nogle numre har fået ekstra længde, fordi det var det, der skete, da bandet spillede i studiet. Mange af numrene er således skabt i øjeblikket som en hyldest til den kollektive bandånd og glæden ved det spontane sammenspil. Albummet er indspillet i Jønsson Studiet.

Sidetrackers består af Martin Jønsson, orgel, piano, kor, Martin Blom, guitar, vokal, og Svend Eeg, trommer, kor. Med Sidetrackers leverer de en cocktail af blues, roots, swamp, funky New Orleans-sager, rock ’n’ roll, growlende Hammondlyd, snavset slideguitar a la Elmore James og godt med shuffle-groove i trommerne.

Der er buffet fra klokken 18.00 og musik fra klokken 20.30. Billetter kan købes lige her, og koster 110 UDEN buffet og 299 kroner MED buffet.

Detaljer

Dato:
28. februar
Tidspunkt:
18:00 - 22:00
Pris:
110DKK - 299DKK
Begivenhed Kategorier:
, ,

Arrangør

Halsnæs Bryghus

Sted

Halsnæs Bryghus
Nordre Beddingsvej 35
Hundested, 3390 Danmark
+ Google Map