Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

CLOUDLAND

22. marts 2019 klokken 20:30 - 23:00

75DKK

Begivenhed Navigation

Lokale Cloudland startede tilbage i 2010 med deres progressive energi rock. Siden gik bandet i retning af singer song genren og besluttede for ikke længe siden at synge på dansk og udvikle en fælles sangskrivningsproces, nu også med keys. Resultatet er en tilbagevenden til rock rødderne samtidig med at singer song elementet er blevet en mere naturlig og integreret del af bandets repertoire. Cloudlands tekstunivers giver skyggesiderne en opsang, alt imens der er skimmel i kælderen, længsel efter Zen og Vildrosen vokser i et ellers Lukket Land. Spørgsmålet er såre simpelt: ”Er du okay nu?”

Spiritualitet og indebrændt frustration går hånd i hånd, når de følsomme og hudløse tekster sendes ud over scenen, som højaktuelle “Breaking News”. Her er plads til lige dele hoppen rundt samt nysgerrig lytten, mens Cloudlands oprigtige og vedholdende insisteren uundgåeligt sniger sig ind under huden hos lytteren.

I Cloudland pisker Morten de insisterende rocktrommer, Jakob serverer de groovy og melodiøse basfigurer, Lars maler de storslåede guitarlydbilleder, Martin twister Aladinorglet og mikrosynthese, mens Karsten står for poetisk vokal og rytmeguitar.

Reserver til middag og musik

Vi reserverer plads til spisende gæster. Du reserverer her.
Køkkenet tilbereder buffet med både fisk, kød og salater til 189.-.
Buffeten er åben 18:00-19:30.
Du er velkommen fra 17:30.

Hvis ikke du ønsker at spise på Bryghuset inden koncerten, er du velkommen fra kl. 20:00.
Vi kan ikke garantere, at der er en siddeplads til dig.

Detaljer

Dato:
22. marts 2019
Tidspunkt:
20:30 - 23:00
Pris:
75DKK
Begivenhed Kategorier:
, , , , ,

Arrangør

Halsnæs Bryghus

Sted

Halsnæs Bryghus
Nordre Beddingsvej 35
Hundested, 3390 Danmark
+ Google Map