Skip to main content
Indlæser Events

« Alle Events

Lasse Storm

5. april klokken 20:30 - 23:00

75DKK – 100DKK

Lasse Storm skriver sange med blæk og blod. Med et mærkbart hjerte synger og skriver han ”som gjaldt det selve eksistensen”.

Lasse Storm solodebuterede med den personlige og rørende debutsingle “Holmegårdsvej” januar 2021.

Siden har han, turneret værsthuse landet rundt og delt store scener med etablerede navne som TV-2, The Sandmen og Mathilde Falch samt vundet årets sangskriverpris til Nashville Nights Denmark.

Debutalbummet “Holmegårdsvej og andre historier” udkom på det uafhængige sydfynske pladeselskab Sorte Plader 11. marts 2022. Albummet debuterede som ugens album på P4, høstede flotte anmeldelser og har også roteret flittigt på P6 og P5. Ligesom flere af singlerne har ramt store playlister på Tidal, Apple og Spotify. Det vidner om at Lasses musik appelerer bredt og uden for typiske genrekasser. Lasse kalder selv genren “skidtsparkerpop”. En nudansk blanding af roots, folk og indie der trækker tråde imellem rurale visetraditioner og urban nutids pop. Teksterne er både flabede, underholdende, gribende og uforfærdet hudløse.

Med sig rundt på tour har Lasse et sandt sydfynsk stjernehold af musikere i skiftende konstellationer. Denne aften stiller de op som trio med Moogie Johnson (Wynona, Munck/Johnson) på bas og guitar og Christian Rindorf på trommer.

Man kan købe to slags billetter til denne aften. Vi har en music only ungdomsbillet (under 25 år), og en music only billet til alle andre for en 100-las.

Koncerten begynder klokken 20.30.

 

Detaljer

Dato:
5. april
Tidspunkt:
20:30 - 23:00
Pris:
75DKK – 100DKK
Begivenhed Kategorier:
, , ,

Arrangør

Halsnæs Bryghus

Sted

Halsnæs Bryghus
Nordre Beddingsvej 35
Hundested, 3390 Danmark
+ Google Maps