Skip to main content
Indlæser Events

« Alle Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Dissing & Las på dansk

28. oktober 2022 klokken 18:00 - 23:00

225DKK – 424DKK

Vi har haft den store fornøjelse af have besøg af Dissing & Las på Halsnæs Bryghus flere gange. Her har de forkælet os med egne numre og suveræne versioner af Bob Dylans ikoniske numre. Nu har vi booket dem på deres helt nye turné, hvor de tager den danske sangskat med i kufferten. I kan godt glæde jer!

Dissing & Las kan noget helt særligt. Det er svært at sætte fingeren på, præcist hvad det er de gør, men der er en særlig stemning i lokalet fra det øjeblik, de går på scenen. Som om vi ser lidt anderledes på hinanden, og det, vi troede var så vigtigt, inden vi kom her. Det er faktisk noget, man nemt bliver afhængig af.

Der er sange, vi i Danmark er enige om at elske. Nogle er vi vokset op med, andre har vi mødt undervejs. Der findes sange, der sætter varige spor i os, der lytter.

“Vi sad en aften og drømte os hen.. Tænk hvis det var os, der havde lavet ‘Barndommens gade‘ eller ‘Nu hvor du har brændt mig af’. Eller hvad med C.V. Jørgensen, eller den der I ved nok… Og så blev vi enige om at lade som om. Og prøve at synge dem, som om det var vores egne. Hvilket det jo på en måde også er. For det er sange, vi allesammen ejer i vores hjerter.”

Sådan fortæller trioen Dissing & Las om det nye repertoire til turnéen.

“Vi glæder os til at spille sange fra vores egne album, og så de sange på dansk, vi bare MÅ have med denne aften. Når det hele bliver flettet sammen, løfter sangene sig på nye magiske måder, som alle kan mærke, og tage med hjem”

 

Man kan købe billetter både med og uden middag.

Med middag: Dørene åbner klokken 17.00, og køkkenet serverer en lækker to-retters menu klokken 18.00 (424 kroner).

Uden middag: Dørene åbner klokken 20.00 (225 kroner).

Koncerten begynder klokken 20.30.

Billetter købes her.

 

Detaljer

Dato:
28. oktober 2022
Tidspunkt:
18:00 - 23:00
Pris:
225DKK – 424DKK
Begivenhed Kategorier:
, ,

Arrangør

Halsnæs Bryghus

Sted

Halsnæs Bryghus
Nordre Beddingsvej 35
Hundested, 3390 Danmark
+ Google Maps