Skip to main content
Indlæser Events

« Alle Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Cousteau

08. december 2022 klokken 20:00 - 22:00

GRATIS JULEGAVE-KONCERT PÅ HALSNÆS BRYGHUS DEN 8. DECEMBER

Der bliver gang i den, når det lokale band Cousteau (tidligere Cloudland) gæster Halsnæs Bryghus for at prøve nyt materiale med. Hør lige, hvordan bandet introducerer sig selv:

“Da Cousteau besøgte Halsnæs Bryghus i december, var der fuld musik og fulde huse (note: vi får se) etc… Nu gentager vi successen med de lokale musikalske opdagelsesrejsende i Cousteau , hvor publikum kommer helt tæt på musikken og kommer med på rejsen. Vi er simpelthen ude i fri entré d. 8. december, da vi helst vil spille for fulde huse. Koncerten er nærmest en lille julegave, til værdigt trængende koncertgængere. Og dem håber vi, at der er mange af.”

Med afsæt i havnebyen Hundesteds storslåede horisonter og det ubrudte udsyn mod den nordlige halvkugle, sender de fem erfarne herrer i rockbandet Cousteau lydbølger ud til resten af det danske land. Her på kanten af 2022 er bandet nu endeligt klar til at gå ”live”, helt lokalt, med en uformel og håndholdt koncert på Halsnæs Bryghus.

Skulle man være i tvivl er Cousteau den evigt nysgerrige opdagelsesrejsende, der udforsker såvel de indre som de ydre horisonter. Hvor livets forunderlige mangfoldighed og kompleksitet udtrykkes i et musikalsk landskab der rummer en blanding af lethed, dybde og intensitet.

De insisterende trommer bemandes af Morten Dreisig, de dansende baslinjer eksekveres af Jakob Olsen, de maleriske guitarfigurer tegnes af Lars Wille, de eksperimenterende keys og pianoflader trykkes nænsomt frem af Martin Langbjerg-Andersen, alt imens rytmeguitar og den intense lyrik serveres af Karsten Zeuthen.

Bandets musikalske opdagelsesrejse har indtil videre resulteret i udgivelse af singlerne ”Zen” og ”Solen skræmmer dem der leger vildt”, samt skabelsen af en række nye danske sange, der denne aften fremføres helt som de er skabt i øvelokalet.

Skriv til bord@halsbryg.dk, hvis I ønsker at spise før koncerten – så sørger vi for et bord og noget godt at spise. Ellers er det bare først-til-mølle-princippet, der gælder.

Detaljer

Dato:
08. december 2022
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Begivenhed Kategorier:
, , ,

Arrangør

Halsnæs Bryghus

Sted

Halsnæs Bryghus
Nordre Beddingsvej 35
Hundested, 3390 Danmark
+ Google Maps