Skip to main content
Indlæser Events

« Alle Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ben Chawes

17. marts 2018 klokken 20:30 - 22:30

99DKK

Oplev ham for kun 99,- kr.

“You made my night!”, konstaterede Ray Charles, og lørdag den 17. marts er det så gæsterne på Halsnæs Bryghus, der kan opleve danske Ben Chawes live on stage.

Ben Chawes er uddannet på Berklee College of Music i Boston, han har turneret i 18 lande, han har optrådt med det verdensberømte Boston Symphony Orchestra og har vundet 4 musikpriser i USA herunder “Artist of the Year”.

Så det er med slet skjult stolthed, at vi kan byde indenfor til en helt særlig oplevelse med den internationalt anerkendte, danske stjerne. Ben Chawes er sanger, pianist, sangskriver og mundinstrument-ekvilibrist. Hans stemme lyder som en guitar, bas og trommer, så selv den bedste beat-boxer blegner. Musikken er jazzy soul-pop, og den spilles på radiostationer rundt om i Europa, Asien og i USA. Hans sange er bl.a. blevet brugt i tv-serien Forbrydelsen, de har åbnet dørene for en omfattende verdensturné, og crooneren Ben Chawes er den første musiker nogensinde, som Bang & Olufsen har valgt at sponsere.

På Bryghuset akkompagneres han af bassist Jesper Thorn, der har fået 5 stjerner af Berlingske Tidende. Ben Chawes selv er også vant til anmelderroser fx skrev Jazz Thing i Tyskland, at “Ben Chawes sets new standards”, mens Boston Globe kaldte ham “Funky!” og Jazz Magazine i Frankring konstaterede, at han leverede en “Superb velvet voice”.

RESERVER PLADSER
Entré betales på dagen. Gæster som ønsker plads til middag og hygge inden koncerten har fortrinsret.
Køkkenet tilbereder skøn buffet fra kl. 18.00 til 189.-.
Reserver plads på reservation@halsbryg.dk eller 2616 7046.
Musikken starter kl. 20.30.

Detaljer

Dato:
17. marts 2018
Tidspunkt:
20:30 - 22:30
Pris:
99DKK
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Halsnæs Bryghus

Sted

Halsnæs Bryghus
Nordre Beddingsvej 35
Hundested, 3390 Danmark
+ Google Maps