En engelsk inspireret porter

VÅDBINDER

Vådbinder er en kulsort øl med chokoladefarvet skum. Den har en kraftig aroma og smagsnoter af mørk chokolade og hårdt ristet kaffe. Porteren er tilsat røget malt og en god mængde humle, der giver en fin kompleksitet. En Vådbinder er ikke for de knækkede; det er en øl, der smager af tjære, røg og tovværk - og leder tankerne hen på forgangne tiders sømænd og havneliv. En Vådbinder lukker og slukker en god aften; prøv den til en god chokoladekage, en brownie eller en ostetallerken. Den kan også stå alene som en night cab - og er en fin følgesvend til en cigar eller en stærk kop kaffe.

Flaskeøl 33 cl (økologisk)
Fadøl
Alkohol 7.6 %

Find forhandler
Bag navnet

EN SÆRLIG HAVN

Historien bag Vådbinder med å er ikke taget ud i det blå. I Hundested skiftede man o´et i vodbinder ud med aa/å, og Halsnæs Bryghus holder til i et tidligere vådbinderi.
Halsnæs er velsignet med vand på tre sider; Kattegat mod nord, indsejling til Isefjorden mod vest, og Roskilde Fjord mod syd, og Hundested Havn ligger lige der, hvor disse tre vande mødes.
I dag er det en moderne havn; præget af stor aktivitet med fiskekuttere, værksteder, lystbåde, speditionsfirmaer, kunsthåndværkere - og en lille færge, der sejler til Rørvig.
Midt i dette herlige mylder ligger Halsnæs Bryghus.

Gå en tur på Halsnæs

MØD VORES ANDRE ØL