Ærlig og lokalt forankret

Madprofil

På Halsnæs Bryghus laver vi ærlig mad med solid forankring i vores lokalområde. Vores kort byder altid på klassiske frokost- og aftenretter, hvor alt er lavet fra bunden af vores dygtige køkkenhold; vi bager, marinerer, pisker, pandesteger… og alt laves med stolthed og godt håndværk. Lørdag og søndag serverer vi brunch.
Råvarerne og farverne skifter i takt med årstiderne – det kan især opleves i vores varierede salater og i udvalget af friske fisk. Huset rummer også en forkærlighed for marinerede sild og mad med øl. Vores fantastiske øl selvfølgelig… Den følger også året og forholder sig til lokale stemninger og råvarer, men det er en helt anden historie….
Veltilberedte stege er også et af køkkenets specialer, og så skal der brød til – og det er altid hjemmebagt med lokalt mel fra Nordsjælland Fællesmølleri, Halsnæs. På Halsnæs Bryghus balancerer vi at have vores faste retter på kortet med ugeretter, der altid kan findes på vores velkendte sorte tavle.

Se vores menukort