Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

THE BLUES OVERDRIVE

03. maj 2019 klokken 20:30 - 23:00

Begivenhed Navigation

KONCERTEN ER UDSOLGT

Drengene fra The Blues Overdrive har besøgt os flere gange gennem årene, og vi har kunne følge deres vilde succes på blues scenen. De elsker at komme på Vores Bryghus – og vi elsker, når de leverer deres uovertrufne solide bluuuuuesmusik. Med et underholdende show og et alsidigt repertoire er der noget for enhver musikelsker. Kort sagt: En af de koncerter man ikke må gå glip af!

”Prisvindende blues med international klasse”. Sådan betegnes den danske succes The Blues Overdrive. Bandets seneste udspil ‘Overdrive Live!‘ blev for nyligt kåret til ‘Album of the Year’ til European Blues Awards, da prismodtagerne blev annonceret under Manchester Blues Festival.

Gaffa’s respekterede anmelder Esben Strunk skrev:  ‘Internationalt format på danske bluesdrenges plade. Håndværket er i den grad i orden her, hvor Martin Olsen og kompagni minsandten får hjælp på to tracks af den amerikanske stjerneguitarist Duke Robillard på en plade hvor bandet hverken agerer musikalsk frilandsmuseum i den rendyrkede stiløvelses tegn eller hopper i den modsatte grøft og kaster sig ud i fornyelse og modernisering for moderniseringens egen skyld. Resultatet er blåt og solidt’

Det er ikke første gang det danske band vinder denne pris. Deres forrige udspil ‘Clinch!‘  fra 2015 modtog nemlig samme hæder som ‘Album of the Year 2015’ til European Blues Awards. Med sejrene indskriver bandets seneste to plader som milepæle i dansk blueshistorie. Med en Danish Music Award nominering og en flot placering som nr. 3 på Norges største rockmagasins top 50 over de bedste album i 2015 (foran b.la. Keith Richards, Mark Knopfler og Coldplay) har bandet modtaget airplay verden over, været ‘Ugens album’ på flere bluesradioer og blevet spillet flittigt af Alex Nyborg Madsen på DR’s P4.

Som om det ikke var nok har de også modtaget et hav af flotte anmeldelser. Blandt andet af Europas førende bluesmagasin Bluesnews kvitterede med 5 stjerner og ordene ‘Der er kort og godt en originalitet og et melodisk drev i dette band som det er let at blive besat af.’ Den amerikanske blues-sværvægter Duke Robillard (som blandt andet har spillet med Bob Dylan og Tom Waits), har også opdaget det danske bands evner og medvirker således også på Clinch!’ pladen.

Tilbage i 2013 modtog de prisen som ‘Årets Debut Album’ af det anerkendte tyske musikmagasin Wasser Prawda for deres første album og tilbage i 2003 slog The Blues Overdrive sit navn fast herhjemme ved at vinde den prestigefyldte jubilæumskonkurrence på det Skandinaviens bluesmekka, Mojo Blues Bar i København.

På scenen udviser de et meget højt niveau med de to guitarister Andreas Andersen og Martin Olsen i forgrunden. Deres samspil er nærmest telepatisk og er godt hjulpet på vej af den solide backing fra den texanske bassist Brother Birck og den svenske janitshar Louisian Boltner. Der balanceres hele tiden på en knivsæg – der hvor både musikere og publikum skal være på tæerne og der hvor det næste moment bliver uforudsigeligt og spændende! De får fortid til at lyde af fremtid og viser hvordan bluesmusik kan spilles i en spændende moderne form med stilsikre elementer fra Chicago  blues til tranceagtige og hypnotiserende delta grooves.

Som et af landets mest efterspurgte bluesacts har de i de senere år spillet utallige koncerter. Deriblandt tæller Skanderborg Festivalen, Copenhagen. Jazz Festival, Copenhagen Blues Festival og mange store internationale festivaler og turneer i blandt andet England, Tyskland, Holland, Belgien, Polen og Skandinavien.

Martin Olsen, vokal/guitar
Andreas Andersen, single guitar
Brother Thomas Birck, bas
Louisian Boltner, trommer

Mere om The Blues Overdrive
www.facebook.com/bluesoverdrive

Udgivelser:
– Overdrive Live!, Gateway Music 2017
– Clinch!, Gateway Music 2015
– The Blues Overdrive, Gateway Music 2012
– Blues From Denmark vol. 5, kompilation 2010
– EP09, 2009
– Copenhagen Blues Session vo.l 2, kompilation 2004

Der kan vælges mellem to typer billetter:

Koncert med middag 308.-
Vælg denne type hvis du ønsker at nyde middag på Bryghuset inden koncerten. Køkkenet tilbereder buffet med både fisk, kød og salater.
Buffeten er åben 18:00-19:30.
Du er velkommen fra 17:30.
Vi reserverer plads til dig. Ønsker du at sidde sammen med venner, beder vi dig sende en mail.

Koncert uden middag 119.-
Vælg denne type hvis du kun ønsker billet til koncerten.
Vi har reserveret bord til dig, som er klar fra 20:00.

KØB BILLET

Detaljer

Dato:
03. maj 2019
Tidspunkt:
20:30 - 23:00
Begivenhed Kategorier:
, , , , ,

Arrangør

Halsnæs Bryghus

Sted

Halsnæs Bryghus
Nordre Beddingsvej 35
Hundested, 3390 Danmark
+ Google Map