Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Moonjam (UDSOLGT)

15. oktober klokken 18:00 - 22:00

339DKK - 528DKK

Begivenhed Navigation

Pop-tryllerier, musik-magi for ører og øjne, krop og sjæl. Sådan kunne man godt beskrive fænomenet MOONJAM… Og nu gæster de Halsnæs Bryghus…

Alle kender sangene og musikken, som hittede sidst i firserne og i halvfemserne, men har du været til en Moonjam-koncert, så vil du vide at det der opstår live, lige nu og her, lige i dette uendelige øjeblik, hvor de efterhånden ret så garvede musik-magikere, spiller med ekvilibristisk ekspertise, og improviserer med et pop-øre-overskud af dimensioner, kan tage dig på en enestående rytmisk melodisk rejse ud i universet, og ind i dit inderste følelsesregister. Nostalgi, melankoli, glæde, lykke; en dans og syng-med-oplevelse, der bare sætter sig smukt i din bevidsthed, et musikalsk minde du ikke vil være foruden…!

Morten Kærså og brormand, Rasmus Kærså, har holdt fast i Moonjam-konceptet, ikke mindst i løbet af de sidste 5-6 år – med mere end 60 koncerter om året – hvor de har banket Moonjam op under stjernerne igen. Moonjam er nærmest større og vildere end dengang hvor sange som Bag de blå bjerge, Gennem ild og vand, Belisa, Annabella, Midsommernat, Shaida osv. osv, blev til.

Der skal være plads til begejstring, og med et “action-packed” sceneshow der virkelig er i bevægelse, så tæller hver en kvadratmeter, når der danses og performes…

Line-up kvartet:

Bobby Ricketts sax, Rasmus Kærså bas/vox, Morten Kærså vox/keys, Maibrit Olesen vox

Vi sælger billet med middag (528 kroner) og uden middag (339 kroner). Mad fra 18.00, musik fra klokken 20.00. Billetterne kan købes her.

Detaljer

Dato:
15. oktober
Tidspunkt:
18:00 - 22:00
Pris:
339DKK - 528DKK
Begivenhed Kategorier:
, ,

Arrangør

Halsnæs Bryghus

Sted

Halsnæs Bryghus
Nordre Beddingsvej 35
Hundested, 3390 Danmark
+ Google Map