Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Lyt & smag

31. januar klokken 17:30 - 21:30

75DKK - 204DKK

Begivenhed Navigation

En ølsmagning på en helt ny måde: Brygmester og ven af huset, Peter Sonne, serverer og fortæller om fem forskellige øl fra Flying Couch. Til denne smagning vil Thor Boding spille et nummer mellem hver øl, så man har tid til at smage ordentligt på dem. Til sidst vil Thor Boding give en 3-4 numre.

Thor Boding har en finger med i mange ting, men er oftest et navn, som forbindes med den psykedeliske bluesrock-undergrund. Her har han de sidste 10 år gjort sig positivt bemærket, med trioen SYREREGN; både med pladeudgivelser og på de danske såvel som udenlandske scener.

Når Thor Boding går på scenen som solist, bliver der præsenteret sange fra bagkataloget med Patienterne, Syreregn, Bjergtaget og materialet fra hans første soloplade: “Sange Fra Den DAB-døde Zone”, samt nye sange, der arbejdes på. Der er garanteret en dansksproget sanger/sangskriver, som bedst kan betegnes som Skousen/Ingemann møder Paul McCartney!

Peter Sonne, som de fleste af jer nok kender, er efterhånden en erfaren brygger. Han har brygget for blandt andet Ølfabrikken, Nørrebro Bryghus, Halnæs Bryghus og selvfølgelig Flying Couch Brewing. Peter og kollegaerne elsker at vende det hele lidt på hovedet, men det handler først og fremmest selvfølgelig om at lave øl i høj kvalitet.

Vi serverer en god simreret med øl for 129 kroner fra klokken 17.30 til dem, der ønsker at spise med.

Lyt & smag koster 75 kroner og begynder klokken 20.00 – billetter til begge dele købes lige her.

Detaljer

Dato:
31. januar
Tidspunkt:
17:30 - 21:30
Pris:
75DKK - 204DKK
Begivenhed Kategorier:
, ,

Arrangør

Halsnæs Bryghus

Sted

Halsnæs Bryghus
Nordre Beddingsvej 35
Hundested, 3390 Danmark
+ Google Map