Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Koncert på Kulturkajen: Alberte Winding & Andreas Fuglebæk

31. juli klokken 20:00 - 21:30

Vi kan med stolthed præsentere en af dansk musiks mest nærværende stemmer – Alberte Winding, som med sin varme og poetiske sensitivitet har rørt generationer af voksne og børn i mere end 35 år. Med sig har hun sin mand, Andreas Fuglebæk som akkompagnerer med sit dejlige melodiske guitarspil.

Alberte siger: “En duo-koncert skal helst mærkes som en fortrolig samtale, eller som gamle venner i en velkendt stue, et sted at blive set og holdt af”.

Alberte og Andreas evner at spille sig ind på den del af livet, der er poetisk og man går aldrig fra en intimkoncert med det musikalske makkerpar uden at mærke hjertet banke på ny.

Med sange om barndom, ungdom og det voksne hjertets vildveje, bundet sammen med en hel del sjove anekdoter, er en duo koncert med Winding og Fuglebæk proppet med varme og genkendelig erfaring med livets ned- og især -opture.

Halsnæs Bryghus, Havfruen og Molen er meget glade for at kunne præsentere Alberte og Andreas på Hundested havn, hvor der venter tilskuerne en stor oplevelse. Koncerten er gratis.

Detaljer

Dato:
31. juli
Tidspunkt:
20:00 - 21:30
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Halsnæs Bryghus

Sted

Halsnæs Bryghus
Nordre Beddingsvej 35
Hundested, 3390 Danmark
+ Google Map