Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

BEN CHAWES TRIO

02. marts 2019 klokken 20:30 - 23:00

Begivenhed Navigation

Et år er gået siden vi sidst nød godt af Ben Chawes på vores lille bryghus, og det var en skøn skøn aften med pianisten, crooneren og entertaineren – så det kræver en gentagelse! Denne gang krydrer vi det hele med akkompagnement af Kasper Tagel på bas og Michael Strange på trommer og percussion – og en intim og nærværende oplevelse ligger i vente, kære gæster.

Genren i aften er jazz/pop/soul i international liga, kombineret med den specielle ingrediens: Mundinstrumenter. Ben Chawes er ikke kun en dygtig sanger. Han formår også med sin stemme at efterligne instrumenter. Det begyndte han faktisk med som seksårig. Det var trommerne, han dengang var fascineret af. Siden har han udviklet denne evne, og han kan i dag gøre hver eneste detalje af en hel rytmesektion levende med sin mund.

Chawes har vundet fire amerikanske musikpriser, herunder “Artist of the Year” – og så er han én af de få musikere, som har sunget sin vej til selveste Ray Charles’ hjerte. Efter at Ray Charles havde lyttet til Ben Chawes og hans amerikanske orkester, udbrød han “You made my night”. Nogen større anerkendelse kan man nok ikke få. Chawes anerkendte debut fra 2006 “Up Close“ skød ham gennem lydmuren og ind i en velfortjent popularitet, som sendte sangeren, pianisten og entertaineren ud på en storstilet turné i Europa, Asien, Mellemøsten, USA og Canada.

”Hov! Hvad skete der lige her? Har Danmark virkelig fostret en pendant til Jamie Cullum? En pendant til Billy Joel? Til Chris Rea? Til Donald Fagen? Det imponerende album Up Close kunne tyde på det. 38-årige Ben Chawes kan virkelig meget vel være en Cullum, en Joel, en Rea, en Fagen in spe. Talentet er til det. Fløjlsstemmen, fraseringerne. Materialet og lyden! Up Close er vokaljazz/soul/pop af international klasse. Produceret af Chris Minh Doky, som også indgår med sin bas i trioen bag talentet……” Læs mere af Gaffas anmeldelse her:

Anmeldelse, Gaffa
Anmeldelse fra Glassalen

Ben Chawes, piano, vokal, mundinstrumenter
Kasper Tagel, bas
Michael Strange, trommer

Der kan vælges mellem to typer billetter:

Koncert med middag 338.-
Vælg denne type hvis du ønsker at nyde middag på Bryghuset inden koncerten. Køkkenet tilbereder buffet med både fisk, kød og salater.
Buffeten er åben 18:00-19:30.
Du er velkommen fra 17:30.
Vi reserverer plads til dig. Ønsker du at sidde sammen med venner, beder vi dig sende en mail. kontakt@halsbryg.dk.

Koncert uden middag 149.-
Vælg denne type hvis du kun ønsker billet til koncerten.
Vi har reserveret bord til dig, som er klar fra 20:00.

KØB BILLET

Detaljer

Dato:
02. marts 2019
Tidspunkt:
20:30 - 23:00
Begivenhed Kategorier:
, , , , ,

Arrangør

Halsnæs Bryghus

Sted

Halsnæs Bryghus
Nordre Beddingsvej 35
Hundested, 3390 Danmark
+ Google Map