TILTAG PÅ HALSNÆS BRYGHUS

I forhold til almindelig omgang med hinanden, henviser vi til myndighedernes generelle retningslinjer, som I kan se nederst på siden. Helt specifikt har vi ændret følgende på Halsnæs Bryghus for at stoppe smitte med Covid-19:

  • Personalet arbejder under skærpede krav til hygiejne
  • Der er håndsprit tilgængeligt flere steder i lokalerne
  • Vi har skærpede rengøringsprocedurer
  • Håndtag og flader sprittes af jævnligt
  • Alle hold gæster sættes med mindst en meter til næste ‘hold’
  • Vi accepterer grupper på maksimum 10 gæster
  • Vi bænker alle gæster for at fordele dem bedst muligt i lokalet
  • Vi opfordrer alle til at reservere bord på forhånd
  • Bolværket (vores ekstra lokale) klargøres hver dag, så gæster der ønsker ekstra afstand, kan sidde der – alle er velkomne til at bede om det
  • Salt og peber findes i engangsbreve på bordene
  • Krukker med bestik er afløst af bestik, der lægges til den enkelte gæst
  • Menukort kasseres efter første brug
  • Menu-, øl- og drikkekort er tilgængelige på telefonen her
  • Det er ikke tilladt at tage plads i baren

SÆRLIGT OM BUFFET

Vi begrænser mængden af buffeter i den første tid efter genåbning, dog har vi brunch lørdag og søndag med skærpede krav til hygiejne. Disse regler vil også fremgå af skilte på buffeten:

  • Brug venligst engangshandsker hver gang, du tager mad fra buffeten
  • Benyt venligst kun et sæt handsker én gang – vi har masser
  • Hold venligst god afstand – til hinanden og til maden
  • Benyt venligst kun service og bestik én gang – vi har masser
  • Børn skal følges med en voksen, når de tager fra buffeten
  • Børn skal overholde de samme regler som voksne
  • Vi skifter skeer og tænger ud jævnligt
  • De generelle regler (til venstre og nedenfor) gælder også her

SÆRLIGT OM KONCERTER

Herunder en beskrivelse af, hvordan vi håndterer musikarrangementer på Halsnæs Bryghus i efteråret 2020.

  • Vi har i god tid skåret ned på antallet af billetter til salg. Bare for at være på den sikre side.. og det viste sig jo at være rettidig omhu..
  • Buffet er afløst af en to-retters menu, der serveres ved bordene
  • Vi laver en omhyggelig bordplan, så alle sidder godt og med behørig afstand til alle, de ikke er i gruppe med
  • Personalet har mundbind på
  • Alle gæster bedes bære mundbind, så snart de står op indendørs
  • Der er spritdispensere alle vide vegne
  • Alle flader i rummet gøres ekstra rent før koncerten